Direktør: Mange søvnløse nætter

Det har været ti hårde måneder for den tidligere direktør i Spar Lolland.

Ulrik Jespersen, tidligere direktør i den nu krakkede bank Spar Lolland

Ulrich Jespersen blev kort inden årsregnskabet i 2012 forfremmet til adm. direktør i Spar Lolland, hvor han før var underdirektør. Den tidligere direktør Lynge Thang Jørgensen forlod banken, der præsenterede massive nedskrivninger og en meget lav solvens.

Det har været ti meget intense måneder for Ulrich Jespersen, som i går kunne se aktiekapital være tabt i et konkursbo, mens alle bankens kunder og simple indskydere er sikret i Jyske Bank.

"Der har været utrolig meget arbejde. Der har også været mange søvnløse nætter. Det er klart, at man bekymrer sig om tingene og møder skuffelser på vejen," siger Ulrich Jespersen til FinansWatch.

Læs alt om Spar Lollands krak

Spar Lolland-direktør: Kampen ikke forgæves 

Afleveres ordentligt

"Vi har haft en arbejdsgruppe med nogle knalddygtige rådgivere og et stærkt team inde fra banken, og det har hjulpet mig rigtig meget," siger han.

Ulrich Jespersen fortsætter i Jyske Bank i en arbejdsgruppe, der skal implementere Spar Lolland i den nye koncern.

"Nu skal det her afleveres ordentlig. Det er det vigtigste nu, og når det så en gang er på plads, så kommer der nok et tidspunkt, hvor jeg siger 'hvad så nu?'. For det har jeg slet ikke tænkt på endnu," siger Ulrich Jespersen.

Gør du dig nogle tanker om, om det skal være en karriere i Jyske Bank, eller skal du være i en mindre bank igen, eller vil du lave noget helt andet?

"Jeg vil meget gerne se de muligheder, der byder sig i Jyske Bank, men nu tager vi en ting af gangen."

Tilmeld dig FinansWatch' gratis nyhedsbrev eller tegn et gratis 30 dages prøveabonnement på FinansWatch her.

BRANCHENYT
Læs også