Canal9 slukker for Glamour

Den amerikanske soap Glamour overlevede ikke længe på Canal 9.

©John Paschal/jpistudios.com

Et lille år efter soap-klassikeren 'Glamour' fik en ny chance på dansk tv, må Bonniers Canal 9 også konstatere, at serien har haft sin tid på dansk tv. Det skriver Tvtid.dk.

"Vi må desværre erkende, at seertallene har været for lave til, at vi kan fortsætte med at vise 'Glamour'. Men det lykkedes os da i hvert fald at forlænge seriens liv med et år," siger Canal9's danske chef Charlotte Repholtz, der i januar sidste år "reddede" 'Glamour', efter Kanal4 droppede serien i slutningen af 2011 - til de trofaste Glamour-seeres store fortrydelse.

'The Bold and the Beautiful', som serien originalt hedder, blev først vist på CBS i 1987 i USA, hvor serien stadig kører. Historien om familien Forrester blev importeret til Danmark af det daværende Kanal 2 i 1990 og har en overgang også været vist på TV 2.

Med til Canal9's begrundelsen hører, at Glamour mister to bærende skuespillere, Ron Moss, der spiller Ridge Forrester, og Susan Flannery, der spiller Stephanie Forrester. Kanalen sender sidste omgang Glamour i dag kl. 16.30.

Glamour "reddet" af Canal 9

’Glamour’ kæmper for at komme tilbage på dansk tv

 Tiden løber fra 'soaps'

 Slut med Glamour på Kanal 4

Læs også