Rokader

Birgitte Riise Stampe (billedet) ansættes fra 1. februar som afdelingschef på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg.

Christina Lindbäck bliver ny bæredygtighedschef for NCC-koncernen.

Jan Rahbech er tiltrådt som økonomi- og finansdirektør i KNI A/S i Sisimiut, Grønland.

Majken Bülow er udnævnt til Marketing Director for Europa, Mellemøsten, Indien og Afrika i verdens største producent af tæppefliser, Interface.

Anne-Lise Høg Lejre bliver ny produktionsdirektør ved Teknologisk Institut.

Henrik Hvidt-Karlsson er udtrådt af direktionen for MS2 Denmark Limited ApS.

Henrijette Elsebeth Richter er fratrådt som bestyrelsesformand for Avilex Pharma ApS til fordel for Ingelise Saunders. Samtidig er Anders Bach udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Raymond George Hill er indtrådt og Robert Giles Tansley er tiltrådt som adm. direktør.

Christopher Silcowitz er fratrådt som adm. direktør for Reima Danmark ApS. Samtidig er Elina Maarit Björklund er indtrådt i bestyrelsen.

Susanne Elisabeth Snedevig Ulveman Dolriis er udtrådt af bestyrelsen for Syntase A/S til fordel for Jan Frans Ørsted Andersen.

Early Bird Productions ApS har stiftet Chelsea Hotel Music ApS, hvori Ole Søndberg Pedersen er tiltrådt som direktør og Athos Statsautoriseret Revisionsaktieselskab er tiltrådt som revisor.

Jørgen Rathschau Sørensen er indtrådt i bestyrelsen for Telesikring A/S.

Tonny Strandberg (billedet) bliver Nordic Key Account Manager hos logistik-virksomheden Dachser.

Michael Stig Jeppesen er fratrådt som adm. direktør for Dyrberg/Kern A/S, hvorefter Henning Kern er tiltrådt. Lisbeth Dau er indtrådt i direktionen som økonomidirektør.

Lars Torpe Christoffersen er fratrådt som bestyrelsesformand for Stofa Holding A/S til fordel for Niels Duedahl. Samtidig er Håkan Ramsin, Johan Erik Rydmark, Ole Lindstrøm Simonsen, Per Olof Martin Frankling og Jesper Grundvad Bjerre alle udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Jan Vorup Nielsen og Lars Andreasen er indtrådt.

Nicola Patricia Foley er fratrådt som bestyrelsesformand for Copenhagen City Properties ApS, hvorefter Michel van Krimpen er tiltrådt på posten.

Anders Christian Jørgensen er indtrådt i bestyrelsen for Scancastor A/S.

Guillaume Marie Marurice Penot er udtrådt af bestyrelsen for Moët Hennessy Danmark A/S til fordel for Graham William Boyes.

Eric Claude Daniel Dubois er udtrådt af bestyrelsen for Ellos A/S, hvorefter Hans Bertil Ohlsson er indtrådt.

Einar Øgrey Brandsdal er udtrådt af direktionen for Cocopanda.dk A/S til fordel for Silvia Elin Melin.

Ole Møller-Jensen (billedet) tiltræder som divisionsdirektør for Danfoss Power Electronics og afløser hermed Troels H. Petersen.

Lars Ehlern Bech er fratrådt som adm. direktør for Bech Entreprise A/S, hvorefter posten er blevet overtaget af Søren Petersen.

Lars Danielsen er udtrådt af bestyrelsen for Unilever Danmark A/S, hvorefter Marianne Jensen er indtrådt.

Thomas Kruse Banke er udtrådt af bestyrelsen for Billund Lufthavn A/S til fordel for Kenny Bruun Olsen.

Cornelis Anthonie Kuypers er fratrådt som adm. direktør for Gasa Bøg Holding A/S, hvorefter Hans Lehrskov Schultz er tiltrådt.

Claus Grænse Bundgaard er nyt bestyrelsesmedlem i Scan Last Danmark A/S.

Jan Duckert er fratrådt som bestyrelsesformand for Cactus Group ApS til fordel for Andreas Ditlev Duckert. Thomas Johnsen, Henrik Juul og Bjarne Spellerberg Orfelt er samtidig alle udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Kristine Zeest Leth og Rasmus Christoffer Limschou er indtrådt.

Troels Gammelgård og Bertel David Maigaard er begge udtrådt af bestyrelsen for Datatech A/S til fordel for Jan Højsgaard og Jonas Buhl Gregersen.

Max Klarskov Vilby er i bestyrelsen for Absalon Hotel A/S udskiftet med Martin Nedergaard Andersen.

Karl Gunnar Björnermark er udtrådt af bestyrelsen for Eson Pac Denmark A/S, hvorefter Tore Karlsson er indtrådt.

Claus Clausen er indtrådt i bestyrelsen for DBU A/S.

Jan Arthur Fridh er udtrådt af bestyrelsen for Dansk Motortransport A/S og er blevet erstattet af Ivan Nadelmann. Derudover er Torben Bille Olesen indtrådt i direktionen i stedet for Anders Rune Eriksson.

Charles Kastberg Christensen er fratrådt som bestyrelsesformand for Greenland Properties A/S til fordel for Rasmus Haugaard. Samtidig er Jørgen Stig Boslev Jørgensen udtrådt af bestyrelsen.

Læs også