Luksus-penthouse til 2,2 mia. kr.

Nyt højhus med 70 luksuslejligheder står snart klar i Monaco.

Den har fem etager. Den har en terrasse med udsigt til Middelhavet. Den har en pool med en vandrutchebane. Og så kommer den til at befinde sig på toppen af Monacos kommende højhus Tour Odéon.

Det drejer sig om en penthouselejlighed til intet mindre end 2,2 mia. kr. Lejligheden bliver den ene af Tour Odéons 70 luksuslejligheder, som ventes at være klar til indflytning i midten af 2014.

I toppen af denne artikel kan man se video af lejligheden.

Første højhus siden 80'erne

Tour Odéon bliver det første højhus, der opføres i Monaco siden 1980'erne, og bygningen bliver den næsthøjeste på Middelhavets kystlinje.

Kun 18 af de overdådige lejligheder i den 170 meter høje bygning er indtil nu solgt, og hvis man sidder derhjemme og overvejer at byde på den 2,2 mia. dyre penthouselejlighed på toppen af Tour Odéon, kan følgende finansieringsplan af et tilsvarende køb i Danmark evt. tages i brug.

Hvis det var muligt at låne hele beløbet i fastforrentede danske boligobligationer, ville man over en periode på 30 år kunne slippe med at betale 9,5 mio. kr. om måneden - efter skat vel at mærke.

Læs også