Avis: Bankdirektør-søn snød popstjerne for millioner

Produceren og popstjernen Remee har stævnet sin tidligere assistent for underslæb for 3 mio. kr.

Foto: Ilan Brender

Christian Hoeck, der er søn af Basisbanks direktør Jens Hoeck, er blevet stævnet af popstjernen Remee for underslæb til en værdi af 3 mio. kr.

Det skriver Ekstra Bladet torsdag.

Ifølge anmeldelsen som Ekstra Bladet er i besiddelse af, blev Remee kunde i Basisbank i 2012, hvor han samtidig fik Christian Hoeck som personlig økonomisk rådgiver. Basisbank blev solgt til Bokredit i januar 2012, hvorefter Jens Hoeck kort efter indtrådte som ny direktør i den pressede bank.

"Direktørens søn blev ansat i banken i august 2012 og har indtil nu været ”key account manager” og blandt andet taget sig af kunderelationer," skriver Ekstra Bladet, som ikke har kunnet få en kommentar fra nogen af parterne i sagen.

Angiveligt skulle Christian Hoeck have oprettet sit eget eurocard med udgangspunkt i popstjernens konti og brugt store summer på tøj, hoteller og kasinoture.

"Som advokat for Remee S. Jackmann, Remee Songs Aps, Rambams Holding Aps, Rambams Entertainment Aps og Remee&Friends skal jeg hermed anmelde Remees tidligere personligt assistent , Christian Hoeck, for underslæb, jf. straffelovens § 278," fremgår det ifølge avisen af anmeldelsen, som Remees advokat Claus Molbech Bendtsen har indgivet til politiet.

Læs også