10 luksushuse på tvang lige nu

Ikke alt er guld og grønne skove i det ellers velstående område nord for København.

Hussalg boligmarked tvangsauktion Foto: Lærke Posselt

Både rig og fattig kan have svært ved at betale afdragene på huset, og det kan tydeligt aflæses i det nuværende udbud af tvangsauktioner på hjemmesiden itvang.dk.

Her fremgår det, at adskillige luksusejendomme er  sat til at ryge under hammeren inden for den kommende måned, navnligt i det velstående område nord for København.

Boliga har fundet de 10 dyreste ejendomme på itvang.dk lige nu.

10. Zoarsvej 3, Fredensborg. Vurdering: 4,1 mio. kr.

Listens nummer 10 byder på en 236 kvadratmeter stor villa i Dronning Margrethes hjemby, Fredensborg, og er sideløbende med den annoncerede tvangsauktion sat til salg via en mægler.

Heraf fremgår det, at ejeren håber at få 4,5 mio. kr. for ejendommen, der i 2009 var udbudt til 8,5 mio. kr.

Se salgsopstillingen for ejendommen her

9. Strandgårdshøj 23, Ebeltoft. Vurdering: 4,3 mio. kr.

5,5 mio. kr. lød prisen på, da villaen i det østjyske senest blev handlet i 2009. Huset, der breder sig over 305 kvadratmeter og har en grund på godt 1300 kvadratmeter,  ligger i anden række til vandet og byder på udsigt over Ebeltoft Vig

Se salgsopstillingen for ejendommen her

8. Valdemarsvej 28, Hellerup. Vurdering: 4,4 mio. kr.

Hellerup er et af landets mest eftertragtede steder at købe villa for velhaverne, og dette hus hører da også til i den dyre ende.

Boligen indeholder blandt andet otte værelser, tre toiletter og to badeværelser og breder sig samlet set over 200 kvadratmeter.

Se salgsopstillingen for ejendommen her

7. Bøgebakken 2, Rungsted. Vurdering: 5,5 mio. kr.

Her er tale om et hvidt murstenshus med tegltag, og ligesom de øvrige huse på listen får man ganske mange kvadratmeter for pengene, i alt 186.

Boligen har været udbudt før til både 5,25 mio. kr. og 4,25 mio. kr. - dvs. mere end én mio. kr. under den offentlige vurdering - men hidtil har ingen ønsket at betale beløbet.

Se salgsopstillingen for ejendommen her

6.  Skodsborg Strandvej 83. Vurdering: 6,6 mio. kr.

Skodsborg Strandvej nord for København er ifølge en tidligere Boliga-undersøgelse den 5.-dyreste vej i landet at købe villa på, og denne sag hører også til i den dyre ende.

Boligen, der har et areal på 232 kvadratmeter, er også udbudt via en ejendomsmægler, og her kan man se, at ejeren håber på at sælge huset til knap 10 mio. kr.

Der er både udsigt over Øresund og privat strandgrund til en den kommende køber.

Se salgsopstillingen for ejendommen her

5. Hellerupgårdsvej 9, Hellerup. Vurdering: 6,7 mio. kr.

Ejeren af denne villa forsøgte sig i marts med et salg af boligen via en ejendomsmægler, men efter 25 dage på markedet blev den pillet af igen.

Udbudsprisen lød på otte mio. kr. for de 264 kvadratmeter bolig.

Ifølge salgsbeskrivelsen er der tale om en ældre ejendom, der trænger til vedligeholdelse.

Se salgsopstillingen for ejendommen her

4. Lundevangsvej 15, Hellerup. Vurdering: 6,7 mio. kr.

Denne hvidpudsede murstensejendom fra år 1900 blev handlet for knap to mio. kr. i 1998, men den nuværende ejer håbede på betydeligt mere, da han forsøgte at sælge den i fri handel.

Villaen, som har et boligareal på 233 kvadratmeter, var til udbudt til salg en måneds tid mellem februar og marts i år, og her lød prisforslaget fra sælgeren på 8,5 mio. kr.

Se salgsopstillingen for ejendommen her

3. Nordre Strandvej, Helsingør. Vurdering: 8,5 mio. kr.

Samme kvinde har to villaer, der står til at ryge på tvangsauktion i den kommende tid, og den ene af dem, denne luksusvilla på Nordre Strandvej i Helsingør, er belånt med over 26 mio. kr.

Den kommende køber kan blandt andet se frem til udsigt over Øresund i den 258 kvadratmeter store bolig.

Se salgsopstillingen for ejendommen her

2. Amtsvejen 7, Ølsted. Vurdering: 11,2 mio. kr.

Har man behov for en stor grund, kan man overveje at byde på denne landejendom i Ølsted mellem Frederiksværk og Hillerød. Ejendommen, der har fire længer, grænser op til Arresø og breder sig ud over 510 kvadratmeter, mens grunden er på over 28 hektar.

Boligen blev sidst handlet i 2006 for 12,9 mio. kr. og har tidligere været udbudt for både 16 mio. kr. og 12,4 mio. kr.

Se salgsopstillingen for ejendommen her

1. Dronninggårds Allé 100, Holte. Vurdering: 23,3 mio. kr.

Da liebhavermægleren Jan Fog sidste år forsøgte at sælge Jill Andersens luksusvilla ved Furesøen i Holte, lød udbudsprisen på svimlende 55 mio. kr.

Der er da også tale om en imponerende villa med egen svømmehal, sauna, gæstelejlighed, et internetstyret overvågningssystem med kameraer, en havepavillon samt et bådehus og en badebro.

Palæet har et boligareal på 510 kvadratmeter og en grund på 5.500 kvadratmeter.

Se salgsopstillingen for ejendommen her

BRANCHENYT
Læs også