Photoshop: 70 guider til smukkere billeder

Billedbehandling bruges blandt andet til digital kirurgi, der gør portræt- og modefotos endnu smukkere. Vi viser her vej til 70 Photoshop-guider, der ændrer alt ved et ansigt.

Hud, øjne, krop, hår. Alt kan ændres - i Photoshop.

Det er softwareverdenens svar på avanceret kirurgi, og billedbehandlingsprogrammet er en lille djævel, der kan forvandle selv de mest kiksede portrætfotos til glamourøse billeder.

Men hvordan er det lige, man udretter de digitale mirakler foran skærmen bevæbnet med sin mus?

Det svar har websiden Smashingmagazine.com efter at have støvsuget nettet for guider, der udelukkende handler om at forbedre portrætter og fortage digitale fedtsugninger.

Her kan du få tips til at ændre øjenfarve på tante Gerda, gøre fætter Johns nikontingule tænder hvide og skære tyve kilo af svigermor.

Der er også et hav af guider til retouchering, så dit billede kan få et glamour-look ligesom forsidebillederne på de trykte (kvinde)magasiner, du kender fra kiosken.

På websiden er der både skrevne guider og videoeksempler, der forklarer dig, hvordan du jonglerer med det tunge værktøj i Photoshop for at nå frem til de utrolige resultater.

Du kan se alle 70 guider til Photoshop her.

Hvis du skulle være i tvivl om, hvorvidt Photoshop er i stand til at skabe digital hokus pokus, så vil den her video nok overbevise dig:

BRANCHENYT
Læs også