Nordea: Twitters aktie kan blive en risikabel affære

Aktien i det sociale medie Twitter bliver efter alt at dømme en højrisikoinvestering. Det vurderer i hvert fald Nordea, der på den ene side peger på et stort potentiale, men at det på den anden side formentlig også vil afspejle sig i en høj prissætning. Dertil kommer, at selskabet endnu har til gode at vise, at det kan tjene penge.

Det kan blive risikabelt at investere i Twitter, mener Michael Borre, chefrådgiver hos Nordea. Foto: AP/Jeff Chiu

- Der er ingen tvivl om, at investorerne bag Twitter har fulgt Facebooks udvikling tæt, da en børsnotering i skyggen af konkurrentens fiasko ville have været svær. Facebook har imidlertid genrejst sig og leveret flotte regnskaber, der viser, at selskabet har tilpasset sig den mobile verden, siger Michael Borre, chefrådgiver hos Nordea, til Ritzau Finans.

Facebook-aktien ligger nu på et højere niveau end ved børsnoteringen, og dermed er vejen nu banet for en børsnotering af Twitter. Sammenligner man de to selskaber, var Facebook ifølge Borre et mere modent selskab, da det gik på børsen. Facebook havde over 800 mio. brugere, mens Twitter sandsynligvis kun har omkring 200 mio...

BRANCHENYT
Læs også