Tænk globalt!

Vietnam: Jan Rask Christensen har siden studietiden været fascineret af de udfordringer, der er forbundet med at arbejde og bo i udlandet. I dag er han bosiddende med sin kæreste i millionbyen Ho Chi Minh City i Vietnam, hvor han arbejder og tilfører sin karriere et internationalt perspektiv og globalt udsyn.

Som sekstenårig og lige færdig med folkeskolen tog Jan Rask Christensen et år til Frankrig for at lære sproget. Herefter tog han tilbage til Danmark og efter et år på Hasseris Gymnasium søgte han ind på United  World Colleges, der har gymnasier rundt om i verden. Dette studieophold bragte ham til Indien, hvor han tilbragte sin studietid i 2.g og 3.g, afsluttende med en international studentereksamen (IB) i 2004.

Efter studentereksamen valgte han at læse ”International Relations”og at tage en dobbeltdegree, der indebar, at han dels skulle studere på Canterbury University i England og Sciences Po i Lille i Frankrig. Efter de første fire år valgte han at tage yderligere en kandidatgrad på Europakollegiet i den belgiske by Brügge, hvor han også mødte sin kæreste, Camilla...

BRANCHENYT
Læs også