Ny TV 2-chef starter på sin 50 års fødselsdag

Thomas Breinholt begynder i dag i jobbet som programchef på TV 2 – samme dag fylder han 50 år.

ESKESTAD MIK

Han har været idemand og redaktør på en alenlang liste af tv-programer og dokumentarer.

I dag træder Thomas Breinholt ind af døren på TV 2 i sin nye stilling som programchef på TV 2, og han gør det tilmed på sin 50 års fødselsdag, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Det er ikke første gang, han får kanalen som arbejdsgiver. Han har tidligere været både faktaredaktør og udviklingsdirektør samme sted. Ind i mellem det har han hoppet frem og tilbage mellem flere produktionsselskaber, bl.a. Blu, og senest var han dokumentarredaktør hos DR1 of DR2.

Her var han blandt andet med til at sætte DR’s omdiskuterede og Cavling-nominerede ”I Skattely”-udsendelser i søen. Desuden havde han her også del i dokumentarudsendelser som ”Pigen, Der Ikke Ville Dø”, ”Sex, Kaos og Bekendelser” samt ”Undskyld Vi Er Her”.

Tidligere har han også været med til at udvikle TV 2-programmer som ”Operation X”, ”Åndernes Magt” og ”Skolen -Verdensklasse på 100 dage”. Thomas Breinholt har læst til cand.agro og nåede blandt andet at være journalist på Ingeniøren, inden han via en rolle som researcher og medforfatter på TV 2-dokumentaren "Hormonkarussellen" landede i tv-verdenen som journalist på TV 2/Lorry i 1996.

BRANCHENYT
Læs også