Kult-familie i Lego snart klar

Den danske legetøjskæmpe har allieret sig med amerikansk filmselskab.

Hele Simpsons-familien og det tilhørende hjem kommer på markedet i en Lego-udgave i begyndelsen af februar. Foto: Lego Hele Simpsons-familien og det tilhørende hjem kommer på markedet i en Lego-udgave i begyndelsen af februar. Foto: Lego

En Lego-udgave af den populære amerikanske tv-serie The Simpsons kommer på gaden i begyndelsen af februar.

Det oplyser den danske legetøjskæmpe.

Det nye Lego-produkt er et resultat af et samarbejde med det store amerikanske filmselskab Twentieth Century Fox, som blandt andet også udmønter sig i en særlig Lego-version af en Simpsons-episode. Den skal efter planen løbe over tv-skærmene i USA i maj i år.

Hele familien med hus

Men allerede om få uger kan man altså gå på opdagelse i legetøjsbutikkerne og finde en Lego-udgave af Simpsons-familiens hjem samt hele familien med den klassiske gule kulør: Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie og naboen Ned Flanders.

Dertil kommer en miniudgave af figurerne, som kommer på markedet til maj.

25 års jubilæum

"Vi ved, at vores fans vil elske at bygge det detaljerede Simpsons-hjem, og muligheden for at samle figurerne i en Lego-udgave giver dem chancen for at vise deres glæde ved serien på en ny måde.

Vi er også meget begejstret for, at tv-serien bliver skabt i en Lego-udgave, hvilket giver partnerskabet endnu mere liv," lyder det fra Jill Wilfert, der er chef i Legos licens og entertainment-afdeling, i en pressemeddelelse.

Tv-serien blev første gang vist i amerikansk tv i december 1989, og dermed har den altså 25 års jubilæum i år.

Serien har vundet et hav af priser og har blandt andet været nomineret til den prestigefyldte Oscar-pris.

Simpsons-huset kommer i Danmark til at koste 1.699 kr. og kan som udgangspunkt kun købes i Legos egne butikker i København og Legoland i Billund samt i selskabets online salgsbutik.

BRANCHENYT
Læs også