Danske Bank stormer frem blandt store erhvervskunder

Banken er vant til prygl med får nu uvant medvind.

Danske Bank har indledt et opsigtsvækkende comeback blandt de største erhvervskunder i Norden, hvor banken nu indtager førstepladsen i Prosperas undersøgelse, hvor man sidste år måtte tage til takke med en femteplads. Det skriver Børsen.

Chefen for Danske Banks største erhvervskunder, Glenn Söderholm, siger til Børsen, at han mener, at banken er tilbage, hvor den skal være i forhold til at servicere de største virksomheder og at han er superstolt.

"Danske Bank har altid været god til de enkelte produkter. Men vi har aldrig fået det hele til at hænge sammen over for kunden. Og det har vi arbejdet på," siger Danske Bank-chefen til Børsen.

Det er også bemærkelsesværdigt, at Swedbank rykker markant frem i undersøgelsen blandt de største erhvervskunder i Norden. Swedbank har klemt sig ind i Top 5, sidste år lå banken nummer 11. I Danmark er Nordea nummer 1, med Danske Bank på en andenplads, mens SEB ligger nummer tre. Men Nordeas forspring ned til konkurrenterne er blevet mindre det seneste år.

BRANCHENYT
Læs også