Vestas solgte kalibreringsservices i december

Vestas solgte og outsourcede allerede 1. december sine aktiviteter inden for kalibrering til Exova Metech, oplyser Vestas til Ritzau Finans. Transaktionen er dog først kommet frem til medierne fredag, efter at Exova Metech har orienteret om aftalen på sin hjemmeside.

Vestas sælger ud og outsourcer. Foto: Casper Dalhoff

Aftalen omfatter overtagelsen af teknologiaktiver og 18 medarbejdere i Lem i Danmark og i Denver i USA, og der overtages også aktiviteter i Kina senere i 2014, skriver Exova Metech, der som led i aftalen bliver Vestas' foretrukne leverandør af kalibreringsservices. De finansielle detaljer i transaktionen oplyses ikke.

- Vi har arbejdet med Exova Metech i mange år, og denne aftale sikrer os den bedste kalibreringspartner for vores forretning. Ved at outsource vores kalibreringsservices kan vi bedre fokusere på vores kerneaktiviteter og samtidig fastholde det højeste niveau af teknologisk service inden for denne kritiske disciplin, udtaler Nicola Gianluca Raimondo, der er ansvarlig for Vestas kalibreringsaktiviteter, i meddelelsen Exovas hjemmeside...

BRANCHENYT
Læs også