Jens Rohde får radio-comeback på Radio24syv

Morten Messerschmidt (DF) får selskab af en ny Europaparlementariker-kollega, når Jens Rohde (V) og ham sætter ’Europa i Flammer’ på Radio24syv.

Jens Rohde skal deltage i nyt radioprogram. Foto: Sanne Vils Axelsen

Europaparlamentariker Morten Messerschmidt mistede sin værtskollega, da Dan Jørgensen (S) blev kaldt hjem til Danmark for at blive fødevareminister.

Nu har Radio24syv så fundet en afløser i Venstres Jens Rohde, der skal være modvægt til EU-kritiske Messerschmidt i programmet, hvor de selv er værter uden en journalistisk ordstyrer. Det skriver Radio24wyv i en pressemeddelelse.

Jens Rohde er en rutineret radiomand og var en kort overgang direktør for TV 2 Radio i 2007. Han blev fyret, fordi han medvirkede som kilde til en artikel om Henrik Sass Larsens påståede samarbejde med Venstre under valgkampen i 2005.

Programchef Mads Brügger glæder sig til at samarbejde med Rohde, som han er overbevist om bliver en solid modspiller til sin medvært.

“At Messerschmidt så ovenikøbet får et modstykke, som er et rutineret og durkdrevent radiomenneske, med mange års erfaring som vært, er virkelig en appelsin som er faldet ned i vores turban," siger programchef Mads Brügger i pressemeddelelsen.

Jens Rohde startede desuden sin karriere som journalist ved Radio Viborg i 1984, inden han senere blev folketingsmedlem for Venstre.

Programmet havde premiere i går søndag, hvor de to værter diskuterede velfærdsturisme og den kommende afstemning om EU's patentdomstol.

Læs også