Vestas napper GE-chef til vigtig Asien-post

Det bliver amerikanske Chris Beaufait, der overtager posten som Asien-ansvarlig hos Vestas, efter Jens Tommerup forlod posten for at blive joint venture-chef.

Chris Beaufait, ny Asien- og Stillehavschef for Vestas. Pressefoto: Vestas

Chris Beaufait bliver ny Asien- og Stillehavschef for Vestas, oplyser vindproducenten fra Aarhus.

Pt. har han en post som chef i Kina for amerikanske GE Aviation, der bl.a. laver jetmotorer.

Posten som Asien-chef hos Vestas har stået tom, efter den tidligere direktør Jens Tommerup stoppede i efteråret for at blive øverste ansvarlige for selskabets joint venture-samarbejde med japanske Mitsubishi.

Indtil nu har Danny Nielsen (COO) for den asiatiske Vestas-afdeling midlertidigt besat posten, men det stopper, når Chris Beaufait tiltræder stillingen 1. april.

"Jeg er glad for at kunne fortælle om ansættelsen af Chris Beaufait som president for Vestas Asia Pacific & China. Baseret på hans erfaring, engagement og betydelige bedrifter gennem hans karriere hos GE er han godt kvalificeret til at bygge videre på Vestas' resultater i Asien, Stillehavsområdet og Kina," lyder det bl.a. fra Vestas' salgsdirektør, Juan Araluce, i en pressemeddelelse.

Af Chris Beaufaits LinkedIn-profil fremgår det, at han har en lang karriere hos den amerikanske industrigigant GE samt en fortid i det amerikanske flåde.

Han har dog ikke haft specifikt fokus på GE's omfattende vindmølledivision, men det fremgår, at han har haft ansvar for handler på området.

Læs også