Top 10: Seksstjernet guld til erhvervslæseren

10 bøger inden for karriere, ledelse og erhvervsliv, der alle har fået topkarakter af Jyllands-Postens anmelder.

Jyllands-Postens anmelder Ulla Bechsgaard deler hver søndag stjerner ud til de vigtigste bøger inden for karriere, ledelse og erhvervsliv.

Markedet af bøger inden for genren bugner i disse år, og det kan være svært at finde frem til den bedste læsning. I Premium har vi samlet de seneste 10 bøger, som alle har scoret topkarakteren seks stjerner.

Premium
I Premium har vi skabt et samlet anmelderunivers med fokus på musik, film, litteratur, teater, billedkunst, vin og erhvervsbøger.

Læs blandt andet anmeldelsen af den danske headhunter Stephen Bruyant-Langers opfølgning på sin succesbog ”Din næste karriere” samt Rasmus Hougaards lettilgængelige bog om, hvordan man skaber overskud på den mentale bundlinje med selvudviklingsmetoden mindfulness.

Og så er der selvfølgelig den uundgåelige ledelsesbog for topchefen. Den blev efter ni års forskning klar med forklaringerne på, hvorfor nogle virksomheder klarer sig exceptionelt godt.

Man skal være Premium-abonnent for at læse guiden. Klik på artiklen herunder og tilmeld dig, hvis du ikke allerede er abonnent. Første måned er gratis, og der er ingen binding.
BRANCHENYT
Læs også