Slukørede mænd vil tørre pinlige regninger af på bankerne

Kæmperegninger fra saftige byture er havnet i Pengeinstitutankenævnet.

En mandlig kunde afviste, at han under et natligt besøg på stripklubben Mary i Riga havde brugt cirka 40.000 kroner på at købe 'omgange' til andre gæster samt champagne, cocktails og massage. Arkivfoto: Thomas Borberg

Mange mænd bliver ramt af så skrækkelige økonomiske tømmermænd efter natlige byture i ferie og weekender, at de påstår, at det ikke er dem, der har brugt vilde formuer på champagne, sprut og massage. Det skriver metroxpress.

»Det er ikke noget ukendt fænomen, at når alkoholen går ind, går forstanden ud,« siger Ann Lehmann Erichsen, forbrugerøkonom i Nordea. 

Mændene påstår, at deres chip-kreditkort er blevet kopieret og misbrugt på natklubber, hvor de faktisk har opholdt sig. Men langt de fleste bliver endnu mere slukørede, når bankerne dokumenterer, at det ikke er sket. 

Det er ikke noget ukendt fænomen, at når alkoholen går ind, går forstanden ud.

Ann Lehmann Erichsen, forbrugerøkonom i Nordea 

Går hele vejen

Imidlertid er nogle mænd så ruinerede og stædige, at de klager til Pengeinstitut-ankenævnet, der frit oversat typisk meddeler dem; "Du har muligvis glemt det i din brandert, men du har selv brugt pengene."

Metroxpress har læst en række af sagerne.

En mandlig kunde afviste, at han under et natligt besøg på stripklubben Mary i Riga havde brugt cirka 40.000 kroner på at købe 'omgange' til andre gæster samt champagne, cocktails og massage. Han havde været på stripklubben. 

En anden mente, at Danske Bank skulle kompensere ham, efter at han på Linse Kesslers stripklub skulle have brugt 157.000 kroner. Også 30.000 kroner til advokaten kunne han skyde en hvid pind efter.

Drak champagne i fire timer

På en tredje mands kreditkort var der under en ferie i spanske Marbella blevet hævet 99.965 kroner. Det blev hævdet, at han gennem fire timer drak champagne med tre unge kvinder. Han havde været på baren.

Og sådan fortsætter det med eksempelvis en mand, som påstod, at det ikke var ham, der havde brugt 134.000 kroner i Sankt Petersborg.

BRANCHENYT
Læs også