Laudrups tidligere klub på randen af konkurs

Brian Laudrups tidligere klub, Rangers Football Club, er på randen af konkurs, hvis den skotske fodboldklub ikke får tilført kapital.

Brian Laudrup var en populær spiller, da han optrådte i Rangers' trøje fra 1994 til 1998. Arkivfoto: AP

Brian Laudrups tidligere fodboldklub Rangers Football Club, som han spillede for i årene 1994 til 1998, mangler likviditet til den forsatte drift. Derfor er klubben i forhandlinger med klubbens to storaktionærer om at låne 1,5 mio. pund. Det skriver BBC News.

Ifølge BBC News har rygter verseret de seneste måneder, om at klubben fra februar ikke vil være i stand til at betale lønninger til personalet, da bankbeholdningen vil være tom. Det har den administrerende direktør, Graham Wallace, og bestyrelsen for Rangers Football Club prøvet at modbevise ved at manifestere, at påstandene er fuldstændige ukorrekte, og der stadig arbejdes fokuseret på en omstrukturering og opbygning af Rangers Football Club som tidligere meddelt.

Træneren åd lønhug

Til trods for det indvilligede manager, Ally McCoist, i januar at gå med til en lønnedgang på 50 pct., der var blevet aftalt i oktober, mens spillerne har afvist et forslag om en lønnedgang på 15 pct. frem til sommeren 2015.

Rangers Football Club er beliggende i byen Glasgow, Skotland og blev startet af de fire lokale borgere, Moses McNeil, Peter McNeil, Peter Campbell og William McBeath. Klubben blev grundlagt i marts 1872, hvor de spillede sin første kamp og senere i 1873 holdt klubben sin første årlige generalforsamling.

Raketfart nedad

Indtil 2012 spillede Rangers Football Club i den bedste skotske liga, Premier League, hvor klubben blev degraderet til den fjerdebedste skotske række på grund af en vaklende økonomi.

Klubben står noteret for 54 skotske mesterskaber, og det er verdensrekord for flest vundne nationale mesterskaber. Derudover har holdet vundet 33 skotske FA Cup finaler og 27 Liga Cup finaler.'

Eksklusiv bænk

Af prominente spillere gennem tiderne kan nævnes, Sir Alexander Chapman "Alex" Ferguson, Paul Gascoigne, Ronald de Boer, Frank de Boer, Stefan Klos og Brian Laudrup. Sidstnævnte spillede fire år i klubben, hvor han spillede 133 kampe og scorede 44 mål, hvilket betød at Brian Laudrup i snit scorede i hver tredje kamp.

Brian Laudrup blev kåret som året spiller i 1995 af den skotske presse og spillerforeningen, hvor han i 1997 genvandt spillerprisen givet af den skotske presse.

BRANCHENYT
Læs også