Teenage-millionærer vil sende dig gratis til Dubai

De er ikke fyldt 20 år, men omsætter for 1 mio. om måneden. Nu er de klar med ny rejseportal.

Emil Eriksen og Rasmus Holdt er klar med en ny rejseportal, hvor du kan vinde en gratis rejse.

De var knap gamle nok til at ryge, da de for to år siden opgav gymnasiet for at arbejde fuld tid med deres webshop, hvor de solgte e-cigaretter.

I dag omsætter 19-årige Emil Eriksen og 18-årige Rasmus Holdt fra Aalborg for 1 mio. kr. om måneden. Og nu har teenage-iværksætterne sat et nyt skib i søen. Eller et fly i luften.

Deres nye rejseportal, sunfy.dk, er endnu ikke tre dage gammel og har på trods af et markedsføringsbudget på beskedne 200 kr. allerede 1000 aktive brugere på sitet.

Konceptet er simpelt. Den bruger, der kan samle mest opbakning på de sociale medier, vinder en rejse.

”Jo mere aktiv du er, jo større vinderchancer har du. Og du kan hele tiden følge med i, hvordan du ligger i forhold til dine konkurrenter,” siger Rasmus Holdt.

Sunfy.dk

Sådan fungerer Sunfy:

  • Opret dig ved at invitere 25 af dine Facebook-venner, eller betal 25 kr. pr. rejse, du vil dyste om.
  • Den, der har flest stemmer på sluttidspunktet for konkurrencen, vinder rejsen. Du får stemmer ved at dele din deltagelse på sociale medier som Facebook og Twitter, hvor du kan bede dine venner om at stemme på dig. Du kan også være kreativ og skrive, hvorfor man skal stemme på dig.
  • Har du fået flere stemmer end de andre deltagere, når konkurrencen slutter, så får du rejsen af Sunfy. Alle rejser er for minimum to personer.

Holdet bag:

Idémand: Emil Eriksen

Idémand: Rasmus Holdt

Revisor/idémand: Jesper Nedergaard Jepsen

Programmør: Simon Thomsen

Bureau sponserer rejserne

Idéen opstod under en frokost med deres revisor, som i dag er partner i projektet.

Snakken om momsregnskaber bevægede sig over i rejsedrømme, og om hvor fedt det kunne være med en rejsekonkurrence, man skulle gøre sig fortjent til at vinde.

De veldrejede iværksætterhjerner kværnede videre med tankerne, der snart involverede rejsebureauer og sociale medier. De fik det danskejede rejsebureau TripX med på idéen. TripX sponserer rejserne og får opmærksomhed til gengæld.

Luksusferie til Dubai

Lige nu er der tre rejser på siden, som brugerne kan vinde. En luksusferie til Dubai på femstjernet hotel, en badeferie til Antalya og en storbyferie til London. Alle for to personer til en værdi for mellem 6.000 og 15.000 kr.

Da brugerne kan deltage gratis ved at invitere 25 Facebook-venner, er det ikke et projekt, de i første omgang blive rige af. Pengene skal tjenes på anden vis.

”Vi håber, at vi kan få så meget trafik på siden, at det bliver interessant for andre store rejsebureauer at samarbejde med os. Og det åbner forhåbentligt for flere indtjeningsmuligheder,” siger Emil Eriksen. 

I første omgang satser de på at få 5.000 brugere forbi sitet om ugen, og bliver konceptet en succes i Danmark, venter udlandet forude.

Spam er ikke et problem

I dag bor de to unge forretningsmænd sammen i Malmø. Reglerne i forhold til e-cigaretter var indviklede i Danmark, men det skulle ikke slå de to ud. I dag sælger de e-cigaretterne via 10 forskellige sites, mens de også fungerer som grossister og blandt andet sælger til kiosker.

Deres nye forretningskoncept bygger på, at brugerne skal få deres Facebook-venner til at stemme på sig, og vil de deltage gratis, skal de tilmed invitere 25 personer på deres venneliste.

Med andre ord gælder det om at gøre sig mest muligt bemærket på Facebook. Nogle vil kalde det spam, men Emil Eriksen mener ikke, det er et problem.

"Vi mener ikke, det er spam, når vi forærer rejser væk. Og brugerne bestemmer jo selv, hvor meget de vil lægge op på Facebook," siger han.

Nr. 1 har under 50 stemmer

De vil bestræbe sig på at tilbyde mindst tre rejser ad gangen, men i første omgang gælder det om at bevise over for brugerne, at sunfy.dk er et troværdigt site.

"Om 10 dage finder vi en vinder af London-rejsen. Så vil vi vise videoer og billeder af vinderen, så folk kan se, at det ikke er fup," siger Emil Eriksen.

Det er bestemt ikke urealistisk at vinde en rejse. Brugeren, der lige nu ligger til at vinde rejsen til Dubai, har endnu ikke samlet 50 stemmer og er alligevel solidt i front.

Se sunfy.dk's nye koncept: her

Læs også
Top job