Boxer udvider med TV3+

Tv-udbyderen kan fra 1. juli tilbyde den nye kanal til eksisterende og nye kunder.

På sin hjemmeside reklamerer Boxer allerede for, at det til sommer bliver muligt at se bl.a. Formel 1 med Kevin Magnussen.

Formel 1 med den danske kører Kevin Magnussen, fodbold fra Champions League og Superligaen, motorprogrammet Top Gear og kulttegneserien The Simpsons.

Det er nogle af de tv-programmer, der i bedste fald skal lokke flere kunder til tv-udbyderen Boxer, som fra 1. juli får adgang til kanalen TV3+.

Boxer-kunderne har i forvejen adgang til TV3, TV3 Puls og TV3 Sport 1.

I to tv-pakker

TV3+ bliver tilgængelig i to af Boxers tv-pakker - Max og Flex 8.

Aftalen er forhandlet på plads mellem MTG TV A/S og Boxer TV A/B, og hos Boxer glæder den administrerende direktør, Steen Ulf Jensen, sig over aftalen.

"Det er jo ikke blevet mindre aktuelt, efter at Danmark har fået Kevin Magnussen med i Formel 1, og samtidig får vi nu mulighed for at vise de absolut bedste Champions League-kampe i fodbold," siger Steen Ulf Jensen.

Han forventer dog ikke, at nye kunder nu  i stor stil vil vælge Boxer. Selskabet har i forvejen 340.000 kunder i Danmark.

Prisstigning på vej

"De fleste udbydere har i forvejen TV3+ med i nogle af deres pakker, men i kraft af vores Flex 8-pakke til 299 kr. om måneden, kan vi måske tilbyde TV3+ til en lidt lavere pris end konkurrenterne. Skulle der komme nye kunder til, tager vi gerne dem med. Men aftalen er først og fremmest ment som et tilbud til vores eksisterende kunder," forklarer Steen Ulf Jensen.

Flex 8-pakken er en frit valg-pakke, hvor kunderne selv kan vælge otte kanaler.

"Så i princippet kan kunderne bare udskifte en kanal med TV3+. Prisen ændrer sig ikke for Flex 8, men der kommer en prisregulering af Max-pakken," siger direktøren.

Da prisstigningen endnu ikke er meldt ud til kunderne, ønsker han ikke at oplyse, hvad prisen bliver.

Flot modtagelse af TV3

Hos TV3 er der også glæde over aftalen

"Mange danskere får deres tv-kanaler gennem Boxer, og kunderne har allerede taget flot imod de første TV3-kanaler. Derfor glæder vi os til, at de nu også får adgang til stærke serier og eksklusiv sport som Formel 1 og Champions League," siger Kim Poder, der er administrerende direktør hos TV3.

BRANCHENYT
Læs også