Når tak og en smiley ikke er nok...

Med et nyt mobilsite kan du sende små oplevelser via mobilen.

En kop kaffe eller en tur i Tivoli Friheden. Med Mademyday kan du sende forskellige oplevelser via mobilen. Foto: Gregers Tycho

”Tak for hjælpen. Jeg giver en kop kaffe på søndag!”

Beskeden tikker ind i en sms på mobilen sammen med et gavekort på to kopper kaffe. Beskeden kommer fra en af dine gode venner via Mademyday.

Tjenesten blev lanceret i begyndelsen af ugen og er et site, hvor man kan sende en hilsen og en lille gave via mobilen.

Lige nu er Mademyday i København og Aarhus, men fremtidsperspektivet er at blive spredt ud i hele landet.

Efterspørger små oplevelser

I København kan man blandt andet købe gaver til Kokkeriet og Nørrebro Bryghus. I Aarhus byder Mademyday blandt andet på fiskespa og kaffe hos Sigfreds Kaffebar.

Folkene bag Mademyday står også bag sitet DuGlemmerDetAldrig.dk. Her kan kunderne købe lidt større gaveoplevelser som for eksempel en luftballontur eller et spa-ophold.

”Gennem DuGlemmerDetAldrig.dk har vi mærket en efterspørgsel efter lidt mindre og hurtige gaver til situationer, hvor der nødvendigvis ikke er den store anledning til at give en gave,” siger Lasse Kjær.

Mademyday er et mobilsite, som du kan bruge via din smartphone eller tablet. Her betaler køberen af gaven direkte over sitet, så modtageren af gaven ikke skal have penge op af lommen, når gaven skal indløses.

Små oplevelser

Andre sites tilbyder også at sende små gaver til hinanden. Eksempelvis kan man på Meyou.dk sende alt fra jordbærtærter og sushi til smykker og kaffekopper til hinanden.

Mademyday fokuserer i modsætning til Meyou udelukkende på oplevelsesgaver.

”Oplevelser er et bredt ord. Men vi har fokus på smag, sport og kultur, som kan nydes sammen med andre,” fortæller Lasse Kjær.

Særligt udvalgte udbydere

Udbyderne, som sælger oplevelserne, er særligt udvalgt af Mademyday.

”Vi er gået efter populære steder, og steder, som ikke sælger deals. Vores udbydere behøver ikke at sælge sine produkter til halv pris for at få kunder,” siger Lasse Kjær.

I de første dage fik Mademyday dagligt 150 nye brugere. Lige nu kan brugerne sende gaver via sms eller mail. På sigt vil det også blive muligt at sende gaver via Facebook.  

BRANCHENYT
Læs også