Aktier USA: Endnu en S&P 500-rekord efter jobrapporten

Det amerikanske S&P 500-indekset åbner fredag med en endnu en rekord efter den amerikanske arbejdsmarkedsrapport viste en oprevidering af jobskabelsen uden for landbruget i årets første to måneder, der ellers havde været ramt af vintervejret. Mylan stiger efter svenske Meda har afvist at blive opkøbt af den amerikanske producent af kopimedicin og Anadarko fortsætter torsdagens optur efter den mindre end ventet bøde for forurening.

Dow Jones-indekset stiger 0,3 pct. til 16.620 og S&P 500-indekset løftes 0,4 pct. til 1895. Det teknologitunge Nasdaq-indeks løftes 0,3 pct. til 4250.

Mylan stiger 5,4 pct. højere i 52,55 dollar efter at den svenske Meda, der er producent af Dymita allergimedicin, har afvist at blive overtaget af den amerikanske producent af kopimedicin. Mylan havde foreslået en sammenlægning af de to selskaber, har Meda meddelt i dag. Meda skulle have hjulpet Mylan med at ekspandere inden for respiratoriske og mærkevarer inden for kopimedicin til dermatologiske behandlinger...

BRANCHENYT
Læs også