Hermansen: TV 2-job levede ikke op til forventningerne

TV 2 News går nu på jagt efter en ny vært til finansmagasinerne efter Anne Sophia Hermansens pludselige exit.

Anne Sophia Hermansen har valgt at stoppe på TV 2 News efter kun to måneders ansættelse.  Pressefoto: Alm. Brand

Jobbet svarede ikke til forventningerne.

Sådan lyder begrundelsen fra bloggeren og nu tidligere finans-vært på TV 2 News, Anne Sophia Hermansen, for, at hun har valgt at gå efter to en halv måneds ansættelse.

"Jeg har meddelt, at jeg ikke har ønsket at fortsætte ud over min prøvetid, da rammerne ikke helt levede op til mine forventninger. Jeg har kun gode ting at sige om TV 2, jeg har nydt rollen som tv-vært og mødt meget dygtige mennesker på News, og jeg er glad for den tillid og de muligheder, stationen har givet mig. Jeg håber ikke, det er sidste gang i mit arbejdsliv, at vi har noget med hinanden at gøre," siger Anne Sophia Hermansen i en pressemeddelelse fra TV 2.

Ingen uddybning

MediaWatch har været i kontakt med Anne Sophia Hermansen, der dog ikke har ønsket at uddybe sin beslutning.

På TV 2 News ærgrer kanalchef Mikkel Hertz sig over det korte samarbejde, han siger i meddelelsen:

"Det ærgrer mig selvfølgelig, at Anne Sophia Hermansen stopper på TV 2 Finans. Anne Sophia er meget vidende og en stærk kommunikator på skærmen og på skrift, og jeg ønsker hende held og lykke i det job, hun vælger som sit næste," siger Mikkel Hertz, der nu har travlt med at finde en afløser til finansvært-jobbet.

Ansættelsen af Anne Sophia Hermansen skete som et led i en generel oprustning af finansstoffet på TV 2 News og Tv2.dk.

I februar skiftede kanalen finansredaktør, da Ole Krohn stoppede for at blive fuldtidskommentator. Han blev afløst af Jesper Berg, der tiltrådte 1. april og som har fået til hovedopgave at udvikle finans- og erhvervsdækningen på TV 2 News og Tv2.dk.

BRANCHENYT
Læs også