Bookmaker: Se og Hør lukker efter skandale

Bet25 giver kun pengene 1,8 gange igen, hvis Se og Hør lukker i 2014.

Lukker Se og Hør i 2014? Bet25 tror det. Foto: Joachim Adrian

Fundamentet vakler under Se og Hør, efter en tidligere journalist i sin bog har beskyldt ugebladet for at købe sig til fortrolige oplysninger om kendte danskere.

Nu har skandalen også nået den danske bookmaker bet25, der tror, at Se og Hør må lade livet på baggrund af de nye oplysninger.

"Vi kiggede meget mod News of the World-skandalen, da vi skulle sætte odds på Se og Hørs fremtid. Og når så stort et medie som det engelske kan lukke og slukke efter ulovlig overvågning, kan vi ikke se, hvorfor Se og Hør skulle undgå en lignende konsekvens," siger oddssætter Frederik Skov fra Bet25.dk.

Bettingfirmaet giver pengene 1,8 gange igen, hvis Se og Hør lukker i 2014. Imens får man pengene to gange igen, hvis bladet ikke lukker.

I bogen "Livet, det forbandede", der er skrevet af den tidligere Se og Hør-journalist Ken B. Rasmussen, fortæller forfatteren, at Se og Hør blandt andets har købt sig til kreditkortoplysninger tilhørende politikere, kongehuset og skuespillere gennem betalingskortudbyderen Nets.

BRANCHENYT
Læs også