Kvickly henter ny direktør

Supermarkedskæden Kvickly har ansat Søren Steffensen som ny direktør. Han vender hjem fra et job i Schweiz.

Foto: Lars Krabbe

Så har Coop fundet sin mand til det ledige direktørjob i Kvickly.

Den udvalgte er 54-årige Søren Steffensen, som kommer fra et job som global sales manager hos Triumph International i Scweiz.

”Med Søren har vi fået en leder med dyb erfaring i detailhandel, der er helt igennem fokuseret på kundernes behov og som forstår at sætte og samle en organisation om fælles mål og nå dem,” siger Michael Løve, koncerndirektør i Coop.

Direktørposten i Kvickly har været ledig siden december, hvor Jesper Fauerholdt sagde op på grund af uenigheder med koncernledelsen i Coop. Siden har Kvicklys kommercielle direktør Anne-Marie Navarro stået i spidsen for kæden.

Stor international erfaring

Den nye Kvickly-chef kommer med stor erfaring fra både dansk og international detailhandel.

Søren Steffensen begyndte sin karriere som nonfood-chef i OBS!, i henholdsvis Odense, Randers og City 2.

Derefter blev han chef for Magasin på Kgs. Nytorv og siden retaildirektør for In Wear, Carli Gry nu IC Companys og senere Noa Noa. Fra 2001 til 2005 var Søren Executive Vice President i ECCO Sko med det globale salgsansvar for både grossist og detail forretningen.

I 2010 kom han til Triumph International, hvor han først var ansvarlig for de Skandinaviske aktiviteter, og efter en turnaround af disse, sidder han i dag i Triumphs direktion med ansvaret for de globale salgsaktiviteter, der omfatter en omsætning på 7 milliarder kr. i 47 lande.

Nu glæder han sig til at vende hjem til Danmark og jobbet i Kvickly.

”Kvickly er inde i en meget spændende udvikling og jeg glæder mig til sammen med organisationen at udnytte det store potentiale, der er i Kvickly,” siger Søren Steffensen.

Han begynder i jobbet den 1. august.

Med dagens ansættelse er Coop ved at have styr på direktørstolene i koncernens kæder. SuperBrugsen er nu den eneste kæde uden permanent direktør.

Læs også
Top job