Aktier USA: Negativ start på dagen med pres på AIG

De amerikanske aktiemarkeder åbner tirsdag med moderate fald efter et svagt regnskab fra forsikringsgiganten AIG, der er ramt af et større end ventet fald i præmieindtægterne. Merck falder også lidt tilbage efter frasalget af sundhedsdivisionen til Bayer, imens olieselskabet Anadarko stiger efter et bedre end ventet regnskab og en løftet anbefaling.

Dow Jones-indekset falder 0,5 pct. til 16.445 og S&P 500-indekset taber 0,4 pct. til 1877. Det teknologitunge Nasdaq-indeks åbner 0,5 pct. lavere i 4117.

Forsikringsgiganten American International Group, AIG, åbner 2,5 pct. lavere i 51,42 dollar efter regnskabet for første kvartal, hvor præmieindtægterne faldt 1,2 pct. i tredje kvartal til 8,33 mia. dollar, hvilket var under analytikerestimatet på 8,63 mia. dollar. Analytiker Josh Stirling fra Sanford Bernstein udtaler, at dette er endnu et kvartal, hvor der ikke vises vækst og markedet lægger vægt på, at de havde tab på skadesforsikringerne i kvartalet, idet der blev udbetalt 1,01 dollar for hver dollar der kom ind i præmieindtægter...

Læs også
Top job