E-bøger fra Mofibo kommer på hylden hos TDC

E-bogs-tjenesten Mofibo bliver slyngveninde med telegiganten TDC. Det afslører de to virksomheder i dag.

Den danske virksomhed Mofibo vil tilbyde danskerne abonnement på e-bøger. Foto: Niels Hougaard

Fremover vil cirka 1,2 mio. af TDC's og YouSees kunder få en særlig prisbillig adgang til Mofibos bibliotek.

Samarbejdet med TDC er kun et af Mofibos kommende initiativer.

I løbet af de kommende 6-12 måneder regner firmaet med at kunne tilbyde både engelsksprogede og svenske bøger til tjenestens danske læsere, skriver Politiken mandag.

»For os er det en god ide at komme ud til over 1 million kunder gennem TDC. I dag er vi en lille virksomhed med 18 ansatte på Frederiksberg. Vi markedsfører os hårdt, men det er vigtigt for os at komme ud til mange. Det ligger lige til højrebenet at samarbejde med et selskab, som både sælger de fysiske produkter og leverer den tekniske service«, siger administrerende direktør i Mofibo Morten Strunge til Politiken mandag.

Stort potentiale

Direktør for TDC's privatkundeforretning Johan Brammer mener, at samarbejdet med Mofibo er en naturlig forlængelse af de tjenester, telekoncernen i øvrigt udbyder, bl.a. TDC Play og You Bio.

»Vi har været med til at gøre danskernes musik- og filmvaner digitale. Nu bygger vi ovenpå med e-bøger. Potentialet for e-bøger i Danmark er stort, fordi vi har nogle af verdens dyreste bogpriser. Derfor tror vi på, at der er en reel interesse for e-bøger til en fast lav pris«, siger Johan Brammer til Politiken mandag.

Læs også
Top job