DFDS får underskud på 110 mio. kr.

DFDS kommer ud med et resultat før skat og særlige poster på minus 110 mio. kroner i første kvartal.

Foto: Scott Heppell/AP

Det svarer til forventningerne, siger CEO.

DFDS kommer ud af årets første tre måneder med et underskud på 110 mio. kroner før skat og særlig poster og en omsætning på 2,8 mia. kroner. I samme periode sidste år dette resultat på minus 117 mio. kroner, fremgår det af regnskabet, mens omsætningen steg fem procent.

Og det svarer til forventningerne, fremgår det, da første kvartal traditionelt er lavsæson for DFDS, især på passageraktiviteterne, hvor indtjeningen var væsentligt lavere end sidste år, fordi påsken faldt i marts, oplyser DFDS.

“Kvartalsresultatet er lidt foran vores forventninger og den trend fortsatte i april. Vores tillid til genopretningen af Europas økonomi er stigende, særligt fremgangen i den engelske økonomi," siger CEO Niels Smedegaard i fondsbørsmeddelelsen.

"Vores kundefokus er begyndt at slå igennem på toplinien, blandt andet opnåede vores Logistics Division en organisk vækst på 9% i kvartalet. Vores resultatforventning står fast, understøttet af den igangværende bedring af Europas økonomier og vores vedvarende fokus på effektivitets- og forbedringsprojekter."

Læs også
Top job