Nordea henter Julie Galbo hos Finanstilsynet

Nordea Asset Management er på rov hos Finanstilsynet, hvor man henter en højt profileret medarbejder.

Julie Galbo, vicedirektør i Finanstilsynet, skifter til Nordea. Arkivfoto: Gregers Tycho

Det er Nordeas kapitalforvaltningsenhed, Nordea Asset Management, der henter Julie Galbo hos Finanstilsynet, hvor hun har titel af vicedirektør.

I en pressemeddelelse skriver Nordea Asset Management, at de har ansat Julie Galbo som chef for divisionen Alternatives & Manager Selection. Her bliver hun medlem af ledelsen i Nordea Asset Management pr. 1. juli 2014.

"Julie Galbo vil med sine ledelsesmæssige kompetencer og indsigt i det regulatoriske område bidrage til at styrke Nordea Asset Managements fortsatte vækst," siger Allan Polack, direktør for Nordea Asset Management. Julie Galbo kommer til at referere til Allan Polack.

Den 43-årige Julie Galbo har også tidligere været ansat hos Nordea, hvor hun var ansat i Nordea Markets og Nordea Private Banking fra 2005 til 2009.

Ifølge pressemeddelelsen bliver et fokusområde for Julie Galbo at styrke området for alternative investeringer, f. eks. inden for ejendomme og infrastruktur, et område, der i det nuværende lavrentemiljø har stigende betydning for opsparing og investering, lyder det fra Nordea.

Inden Julie Galbo kom til Finanstilsynet var hun kontorchef i Økonomi- og Erhvervsministeriet.

BRANCHENYT
Læs også