Dansk finanssoftwareselskab indtager tysk marked

Netdania har indgået en samarbejdsaftale med den førende tyske handelsplatformudbyder til værdipapirhandel, CeFDex AG.

Danske Netdania har tidligere gjort sig bemærket med mobil-app’en, der i 2013 blev den højeste bruger-vurderede finans-app på globalt plan.

CeFDex AG tilbyder handel med finansielle kontrakter (derivater) og online-handelsplatforme til tyske finansinstitutioner, og samarbejdet med Netdania skal netop understøtte online-handelsplatformen, der sælges til tyske finansielle institutioner.

Koncernchef Harald Platt udtaler i en pressemeddelelse, at den danske samarbejdspartner har et fremragende ry, og at det er en ideel partner:

 - Vi har store forventninger til samarbejdet, der giver merværdi med øget muligheder til vores erhvervs- og privatkunder, lyder det.

Netdania og CeFDex AG har allerede lavet en aftale med tyske Sparkasse Financial Group, som har opgraderet sin handelsplatform til aktie-, obligations- og derivathandel. Også den tyske lavprishandelsselskab Aktionärsbank og onlinebrokeren Flatex er allerede kommet på kundelisten, lyder det.

 - Netdania har en årelang erfaring med grafteknologi, og vi har også udviklet den højest ratede finans-app til mobiltelefon og tablets. Samarbejdet med CeFDex AG giver os mulighed for at ekspandere vores ledende position i Tyskland og Centraleuropa, fortæller stifter og direktør Stig Brylle fra Netdania til Aktiefokus.

BRANCHENYT
Læs også