Manchester United samarbejder med farmaselskab

Den engelske storklub Manchester United har indgået en sponsoraftale med et koreansk farmaselskab. Dermed vil der næppe gå længe inden, man kan købe medicin eller kosttilskud med et billede af sin favoritspiller på.

Foto: Jon Super/AP

Manchester United har endnu ikke været aktive på transfermarkedet, til gengæld har de såkaldte røde djævle indgået en sponsoraftale med den koreanske farmaceutiske virksomhed Cho-A Pharm.

Det drejer sig om en sponsoraftale over flere år, og det vil gøre Cho-A Pharm til den engelske klubs officielle farmaceutiske partner. Med partnerskabet vil vi komme til at se klubbilleder placeret på Cho-A Pharms lange række af produkter. Det vil blandt andet dreje sig om ernærings-og kosttilskud og håndkøbsmedicin. Cho-A Pharm producerer mere end 200 produkter og eksporterer til over 20 lande.

”Med en løbende forpligtelse til produktinnovation sammensat med et ønske om at være en industrileder er Cho-A en markedsleder i Korea og Vietnam," udtaler Richard Arnold, der er Group Managing Director i Unied, og fortsætter:

”Cho-A har imponerende planer om at globalisere deres forretning, og en forpligtigelse til at styrke aspirerende fodboldspillere på de ti markeder gennem partnerskabet med Manchester United. Med mere end 40 millioner Manchester United-tilhængere i Sydkorea og Vietnam giver Cho-A os en fantastisk mulighed for at engagere vores fans i regionen.”

BRANCHENYT
Læs også