Nyhed: Brugte biler går som varmt brød. Nyhed: I 2022 bliver det »endnu dyrere at være dansker« ifølge økonomer. Nyhed: Mange råvarer er på vej ind i en supercyklus. Analyse: Forbrugervagthund kan komme kunderne til undsætning - måske er negative renter ulovlige.

CSR vinder frem i byggeriet

Byggebranchen har omfavnet samfundsansvaret. En ny analyse fra Dansk Byggeri viser, at flere byggefirmaer sætter fokus på CSR-aktiviteter.

I en ny analyse fra Dansk Byggeri kan man se en tendens til, at flere virksomheder i byggebranchen har fået fokus på social ansvarlighed. Henriette Thuen fra Dansk Byggeri, mener, at der er tale om en global strømning, som er en udløber af den øgede opmærsomhed på klimaproblemerne. Foto: Ricky John Molloy

De danske virksomheder inden for byggebranchen har fået øjnene op for CSR, og ifølge den nye analyse ”Samfundsansvarsanalyse CSR 2014”, der er udarbejdet af Dansk Byggeri, er opmærksomheden omkring samfundsansvarlige aktiviteter kun blevet større, siden brancheorganisationen begyndte at lave analyserne i 2009.

»Der er kommet mere fokus på CSR blandt virksomhederne. Det hænger sammen med den øgede fokus på bæredygtighed og arbejdsmiljø, der begyndte at vinde indpas for år tilbage,« siger Henriette Thuen, international chef hos Dansk Byggeri...

Læs også
Top job