»Denne gang slår jeg Facebook«

Christian Wylonis er ikke bange for at sigte direkte mod målet: At bygge det næste Facebook. Hans skyts er det splinternye medie Fitbay, der allerede har tiltrukket investorerer og internetbrugere. For ingeniøren med de skyhøje ambitioner handler det nemlig om at jagte drømmene og den gode ide.

Christian Wylonis er manden det klare mål: At slå Facebook med det sociale medie Fitbay. Investorer har allerede spyttet penge i projektet og antallet af brugere stiger med raketfart.

I 2004 sad Christian Wylonis på det prestigefyldte amerikanske universitet Dartmouth College, som ingeniør-studerende på bacheloruddannelsen og klikkede sig til medlemskab på det nye, banebrydende sociale medie Facebook. Med stor fascination så han, hvordan det nye fællesskab sugede nye medlemmer til sig over én nat og overvejede endda at sende en e-mail til ophavsmanden Mark Zuckerberg for at tilbyde sin hjælp. To år senere, da bachelor-graden var i hus, rejste Christian Wylonis tilbage til Danmark med missionen at slå Mark Zuckerberg på målstregen til de europæiske brugere med konceptet ”Unibar.dk” - et socialt netværk for studerende i Norden og en pendant til Facebook.

»Min geniale ide gik ud på, at jeg skulle starte Unibar.dk for Norden, og så skulle Facebook opkøbe mig. Mig og en kammerat fik produktet lavet, og brugerne strømmede til. Vi var eksempelvis meget populære på bibliotekar-studiet, mærkeligt nok. Men så åbnede Facebook i Europa i 2007, og vores udvikling gik i nul på to-tre uger. Facebook endte jo med at overtage verdensherredømmet,« fortæller han med et smil og fortsætter:..

BRANCHENYT
Læs også