Ugebrev: Det bliver ekstra lækkert at eje B&O-aktier

Meldingerne om B&O's fjerde kvartal og den gennemførte kapitaludvidelse tyder godt for aktionærerne i Bang & Olufsen.

Pr-foto: B&O

Det skriver Økonomisk Ugebrev Formue.

Ugebrevet fremhæver, at kapitaludvidelsen ikke er afledt af defensive forhold, eksempelvis at lukke et hul i pengekassen, men af offensive hensyn, idet pengene skal anvendes til at accelerere selskabets vækst, blandt andet til øget investering i distribution og marketing, revitalisering af Bang & Olufsen-brandet, forskning og udvikling, udvidelse i USA og tredjeparts-distribution af B&O Play.

- Vi finder det meget, meget positivt for selskabet, at der nu leveres fremgang, og at de finansielle ressourcer styrkes til at træde mere på speederen, skriver ugebrevet, der blandt andet derfor ser stor sandsynlighed for, at aktien frem mod årsregnskabet i august vil stige stille og roligt, i forventning om en mindre, positiv overraskelse.

Potentiale for flere gode nyheder

Aktien kan også blive trukket frem af nyheder om stærkt salg af det nye tv, og mere konkrete udmeldinger om, hvordan pengene fra kapitalrejsningen skal anvendes til offensive tiltag.

Slutteligt fremhæver ugebrevet, at der stod udenlandske finanshuse bag den største del af nettokøbet fredag, hvilket efter ugebrevets vurdering er et positivt signal.

Aktien lukkede fredag i 71 kr. efter en stigning på 7,6 pct. på dagen og 12,7 pct. over hele ugen.

BRANCHENYT
Læs også