Michael Laudrup: Jeg har tabt på gearing

Beslutningerne i Michael Laudrups privatøkonomi er blevet lidt større, end dengang han ernærede sig som avisbud. Som PFAs nye ansigt i pressen fortæller den danske fodboldstjerne til Børsen, hvordan han har lært at spille mere sikre bolde.

Foto: Lars Poulsen

Selvom det er vanskeligt at sige noget om, hvordan den 50-årige Michael Laudrup ville møde sit 19-årige selv på en fodboldbane, så har den feterede fodboldstjerne lært at spille mere sikkert med de mange penge, der er fulgt med karrieren.

Det fortæller han i et interview med mandagens udgave af Børsen til sekstionen Investor, hvor han blandt andet løfter sløret for, at han har brændt sig på gearing, og hvordan risikoprofilen nu ligger et nøk under middel.

"Jeg har lært at investere for det, jeg har, i stedet for at låne til en investering. For nogle år siden lånte jeg til en investering og tabte nogle penge," forklarer foldbold-ikonet, der nu fungerer som et kendt ansigt i PFAs pressearbejde.

Nykredit: Ekstra fokus på kendtes bankoplysninger 

Før karrieren tog fart, tjente Michael Laudrup til teenage-økonomien ved at dele aviser ud. Som millionerne begyndte at rulle ind, begyndte han at se sig om efter ynglemuligheder, og i dag er han opmærksom på at sprede sine investeringer. Uden at komme i detaljer, forklarer Michael Laudrup selv, at han har sat sine penge i aktier og obligationer - forvaltet af professionelle - og i ejendomme.

Er der en bankrådgiver til stede?

Både Ekstra Bladet og BT har spekuleret i Laudrups formue, og deres gæt er, at han har tjent mellem 121 og 150 mio. kr. i løbet af de sidste syv år.

BRANCHENYT
Læs også