Torm tager fem år til på Hellerups havnefront

Med et af de bedst beliggende hovedsæder i Stor-København skulle man tro, at det økonomisk pressede Torm var på vej til Ballerup eller NV. Men rederiet har fået sig lidt af en guldaftale.

Arkivfoto: JP

Slow steaming og bedre ruteplanlægning er ikke de eneste steder, Torm forsøger at effektivisere og dermed spare penge til at sikre rederiets fremtid.

Alle ender og kanter er vendt for at skabe en så rationel og billig drift som muligt, lige som de fleste andre rederier er bevidste om at spare på bunker, sejle langsommere, have korte ophold i havnene osv.

Torm har været aktiv på ejendomsmarkedet det seneste stykke tid for at vurdere, om der var billigere alternativer til den nuværende adresse på Tuborg Havnevej 18 i det fashionable Hellerup.

Prøv ShippingWatchs nyhedsbrev to gange dagligt i 40 dage gratis

Men ifølge ShippingWatchs oplysninger er det endt med en ny fem-årig lejekontrakt, som rederiet har accepteret, fordi den kun koster halvt så meget som den tidligere.

Det eksklusive område omkring Tuborg Nord er hjemsted for en række andre kendte maritime virksomheder og rederier som Norden, Eitzen, XO, Bidsted og Nordic Bulk Carrier for blot at nævne et par stykker.

Torm arbejder fortsat på at få landet  en længerevarende aftale om restrukturering af sin gæld.

Læs også
Top job