Bliv gift på McDonald's

Stor efterspørgsel fra kunderne har fået McDonald's i Hong Kong til at arrangere bryllupper.

Ballon-hatte og ballon-vielsesringe er en del af pakken, hvis du holder dit bryllup på McDonald's i Hong Kong. Foto: Finn Frandsen

Det lyder næsten for mærkeligt til at være sandt. Men den er god nok. Man kan holde sit bryllup på McDonald's – i hvert fald i Hong Kong.

Selvom man ikke lige umiddelbart forbinder McDonald's med romantik, brudekjoler og vielsesringe, er det ikke desto mindre, hvad man kan opleve på 15 McDonald's restauranter i Hong Kong.

Udvider til flere restauranter

McDonald's startede tiltaget i 2011 for at efterkomme kundernes ønsker.

Siden har McDonald's været vært for omkring 25 bryllupsfester, og servicen er nu udvidet fra tre til femten restauranter, oplyser Jessica Lee, der er talskvinde hos McDonald's. Det skriver til cnbc.

Fastfood-kæden er også vært for forlovelsesfester og årsdage.

Kærligheden starter på McDonald's

"Vi startede med at tilbyde det, fordi mange kunder har fortalt os, at McDonald's netop er der, hvor de havde deres første date, og dermed det sted, hvor deres kærlighedshistorie startede med at gro," skriver Jessica Lee.

McDonald's tilbyder kunderne fire forskellige bryllupspakker. Den dyreste koster lige godt 7.000 kr. og gælder for 50 gæster, hvor man både får McDonald's ballon-vielsesringe og en ballon-bryllupshat til gommen.

Unikt for Hong Kong

Der er dog ikke meget, der tyder på, at McDonald's vil udvide konceptet til Danmark eller andre lande.

"Det er et unikt koncept for McDonald's i Hong Kong, som det ser ud i øjeblikket," forklarer Jessica Lee.

BRANCHENYT
Læs også