Tryg overrasket over skybrudsskader

Tryg regner nu med at få flere skadesanmeldelser relateret til weekendens skybrud i København, end det umiddelbart estimerede søndag.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

- På baggrund af det antal skader, vi havde registreret sidst på dagen i går, regnede vi nok med, at vi nåede 400-500 skader i løbet af dagen. Der kan vi se lige nu, at det bliver noget højere, men hvor vi præcis lander tør vi ikke sige endnu, siger kommunikationschef Kasper Riis fra Tryg til Ritzau Finans.

Mandag morgen havde Tryg registreret 300 anmeldte skader, men det tal ventes altså at stige noget. Det vil dog langt fra gå så galt som i 2011, hvor et skybrud over København medførte omkring 22.000 skadesanmeldelser til selskabet.

- Generelt er der er jo tale om færre og lidt mindre skader, end vi har set tidligere, hvilket jo underbygger vores formodning om, at folk er blevet gode til - siden sidst - at skadesbegrænse og sørge for at undgå en situation, hvor det går ligeså galt, som det eksempelvis gjorde i 2011, siger Kasper Riis.

- Vi er slet ikke i nærheden af 2011, men det område, som er blevet ramt, som er et meget lille område i København omkring indre by, er meget hårdt ramt, og der har jo så været et antal skader, tilføjer kommunikationschefen.

BRANCHENYT
Læs også