Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

GN Resound udvider produktplatformen markant

GN Store Nords høreapparatdivision, GN Resound, udvider sin produktportefølje ganske betydeligt inden for både høreapparater til børn, til behandling af tinnitus samt i det såkaldte super power-segment, der er høreapparater til svært hørehæmmede.

GN Store Nord flyttede tidligt sin produktion ud af Danmark og Europa. I dag bliver koncernens høreapparater produceret i Xiamen i Kina.

Derudover udvides funktionaliteten af de eksisterende iPhone-parate høreapparater, Resound Linx / Beltone First (solgt via datterselskabet Beltone i blandt andet USA og Canada).

- Det er en markant ekspandering til alle segmenter og på alle prispunkter, men på den eksisterende produktplatform, siger Michael Bjergby, der er kommunikationsdirektør hos GN Store Nord, til Ritzau Finans.

Mest iøjnefaldende er lanceringen af Resound Enzo / Beltone Boost, der er et såkaldt super power-høreapparat beregnet til svært hørehæmmede, men samtidig med samme fordele som det traditionelle Made for iPhone-høreapparat, Resound Linx.

Netop super power-segmentet er et område, hvor GN Resound har haltet lidt efter de seneste år.

- Det er første gang i mange år, at vi har et reelt kompetitivt høreapparat i super power-segmentet, siger Michael Bjergby om lanceringen.

Ud over lanceringen af super power-produktet lancerer GN Resound også høreapparatlinjen Resound Up Smart til børn, mens Resound Linx TS lanceres til behandling af tinnitus.

De klassiske Made for iPhone-høreapparater Resound Linx / Beltone First udvides desuden i en særlig BTE-udgave (behind the ear) med blandt andet større rækkevidde.

BRANCHENYT
Læs også