Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Batman klar til at hjælpe Netflix

For første gang indgår Netflix en global aftale om en helt ny serie.

Netflix har netoppet passeret en milepæl med 50 mio. abonnenter. Foto: James H. Collins/AP

Streaming-tjenesten Netflix har sikret sig rettighederne til Warner Bros' nye Batman-serie Gotham i forsøget på at øge den internationale del af forretningen. Det er første gang, at det er lykkedes for Netflix at underskrive en aftale med et studie om global distribution af en serie. Det skriver Financial Times.

- Måden, vi bliver mere globale på, er ved at komme tættere på producenterne, siger Ted Sarandos, chef for indholdet på streaming-tjenesten, til Financial Times. Han forklarer, at man traditionelt har ventet et år, før man har købt et tv-show til det internationale marked, men Netflix ønsker at gøre indholdet tilgængeligt på det amerikanske og internationale marked samtidig.

Netflix har netop passeret 50 mio. abonnenter, hvor langt den meste vækst kommer udenfor USA. 75 pct. af kunderne dog stadig er amerikanske, hvilket tyder på at det er potentiale for meget vækst på det internationale marked. I september måned ventes streamning-tjeneste at lancere sit produkt i en række europæiske lande, blandt andet Tyskland og Frankrig, og dermed blive tilgængelig for op til 180 mio. husstande.

BRANCHENYT
Læs også