Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Jyske Banks BRFkredit skruer op for bidragssatser

BRFkredit justerer bidragssatserne på en del af sine produkter, og det skønner det Jyske Bank-ejede realkreditinstitut samlet set vil øge basisindtjeningen med 90-100 mio. kr. årligt afhængig af markedsudviklingen.

Foto: Ursula Bach/BRF Kredit

Tiltaget skal øge kundernes incitament til at vælge produkter, der bedre matcher krav og ønsker fra myndigheder og ratingbureauer, begrunder BRFkredit i en meddelelse. Prisændringen sker med virkning fra 1. januar 2015.

Ifølge realkreditinstituttes direktør, Carsten Tirsbæk Madsen, øger de nye priser prisforskellen mellem de korte rentetilpasningslån, lån med afdragsfrihed og de sikre fastforrentede lån med afdrag, hvor nyudlånssatsen reduceres.

- Det er vigtigt i vores bestræbelser på fremadrettet at opfylde kravene fra ratingbureauer samt myndigheder, herunder den kommende tilsynsdiamant. Samtidig har det været afgørende at fastholde konkurrencedygtige priser. Efter justeringerne er BRFkredits priser de laveste eller på niveau med den lave ende af markedet, udtaler administrerende direktør Carsten Tirsbæk Madsen.

Nyt produkt

BRFkredit oplyser endvidere, at det lancerer et nyt produkt - "Rentetilpasningslån - kort rente" - som er et obligationslån med variabel rente, hvor renten fastsættes for seks måneder ad gangen på baggrund af Cita-renten.

- Produktet, der lanceres med et lavt bidrag, er attraktivt for de kunder, som ønsker variabel rente og lavere omkostninger til kursfradrag. Produktet er målrettet privatkunder og tilbydes fra 4. kvartal 2014, skriver realkreditinstituttet.

BRANCHENYT
Læs også