Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Farverigt trekløver krydser spor i stor virksomhedshandel

Preben Damgaard og Peter Warnøe genvinder en del af tabet fra finanskrisens første år efter salget af Axcess til Ib Kunøes Atea. De tre profiler har håndteret deres formuer med meget forskellige talenter og svingende held.

Ib Kunøe (tv.) lod igen opkøbsvåbnet lyne torsdag, da Atea opkøbte Axcess for 317 mio. kr. På sælgersiden kan Peter Warnøe (i midten) og Preben Damgaard glæde sig over en samlet gevinst i niveauet 100 mio. kr. på transaktionen.

It-rigmanden Ib Kunøe var helt som sædvanligt at finde på købersiden i torsdagens store virksomhedshandel, da Atea opkøbte netværksvirksomheden Axcess for 317 mio. kr. Med transaktionen genvandt to af sælgerne, Preben Damgaaard Nielsen og Peter Warnøe, sammenlagt 100 mio. kr. af de penge, som de satte over styr i finanskrisens første år.

Ib Kunøes ædlere dele er med hans egne ord afbilledet på væggen i Det Kongelige Kjøbenhavnske Skydeselskab & Danske Broderskab med udsigt til Øresund. Det er et selskab, som it-iværksætterens 24 år yngre hustru Lone Schøtt Kunøe aldrig får mulighed for at blive medlem af. For med den kongelige familie som eneste undtagelse optages ingen kvinder i det 680 år gamle broderskab...

Læs også