Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Kontant afregning stopper dansk virksomhedskapring

Et forlig lukker en hård strid om et modeselskab med fire ejere. Virksomheden blev pludseligt overtaget af den ene gennem en ekstraordinær generalforsamling og en digital registrering i Erhvervsstyrelsen.

Direktør Daniel Brix Hesselager kan iføre sig firmaets regntøj, selvom de grå skyer nu synes at været forsvundet efter et forlig mellem firmaets oprindelige partnere.

En anpartshavers erobring af et fremadstormende, dansk modeselskab lukkes med et forlig. Selskabet er nu atter registreret på dets adresse i Aarhus - og med de tre øvrige anpartshavere som ejere samt ledelse.

Rains, der producerer moderigtigt regntøj og med global afsætning, blev ellers i april 2014 formelt overtaget af en partner, der ejede en fjerdedel af selskabet. Han var blevet registreret i Erhvervsstyrelsens digitale selvbetjeningssystem som eneberettiget til at disponere over anpartsselskabet. De tre andre var samtidig og pludseligt slettet som bestyrelsesmedlemmer samt direktion. Der var desuden indsat en ny revisor...

Læs også