Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Tidligere ledelse afslører krigstilstande i Lyngby Boldklub

Flere forhenværende medlemmer af ledelsen i fodboldklubben Lyngby Boldklub mener, at der er foregået en række ting i klubben, der er på kant med loven, ligesom der næsten var krigstilstande i virksomhedens øverste top.

Tidligere bestyrelsesformand i Lyngby Boldklub, Torben Røsler, er under beskydning fra to tidligere direktører i fodboldklubben, der mener, at hans ledelse er under al kritik.

Danmarks første kvindelige superligadirektør Birgit Aaby skrev sidste år under på en anmeldelse til bagmandspolitiet af en række økonomiske forhold i Lyngby Boldklub med påstande om diverse ulovligheder rettet mod blandt andet selskabets anden storaktionær it-rigmanden Torben Røsler. En anmeldelse, som efterfølgende blev henlagt af Nordsjællands Politi.

Den ti sider lange anmeldelse blev indleveret i forbindelse med, at hun trak sig som aktionær i klubben og halvandet år efter erhvervskvinden havde stoppet som superligadirektør. Hendes efterfølger i direktørstolen Curt Stavis holdt kun syv måneder på posten, inden han opsagde sin stilling...

BRANCHENYT
Læs også