Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de 8 vigtigste nyheder fra Finans torsdag morgen

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.

Risikabel satsning: Vestas vil åbne for de hemmelige datahaller og kapre en ny indtægtskilde. Indsigt: Vestas gør klar til at dele data med kunderne, så de får en unik indsigt i deres vindmøller. Men det risikerer at ramme Vestas' egen forretning.

Landbruget er på vej mod en ny krise. De fleste landmænd kom ud af 2017 med overskud, men de fede tider er allerede ved at være forbi. Priserne på en række landbrugsvarer styrtdykker. Det kan blive fatalt for et stort antal landmænd, som aldrig er kommet til hægterne efter den seneste landbrugskrise.

Uventet hop i olieprisen gavner Maersk Drilling, men rammer økonomien. De danske forbrugere kan mærke olieprisens vilde optur på pengepungen. Men udviklingen er godt nyt for flere store virksomheder, herunder olieindustrien i Esbjerg.

Kryptovaluta gør iværksætteren Chris Larsen til en af verdens rigeste. Chris Larsens bedsteforældre kom fra en lille by uden for Aarhus. Nu er han blevet ufatteligt rig på kryptovalutaen ripple.

Trump angriber tidligere kampfælle: Han er gået fra forstanden. Præsident Donald Trump angriber sin forhenværende kampagneleder Steve Bannon, efter at sidstnævnte har langet hårdt ud efter Trumps søn og svigersøn for at holde et møde med russere. Trump siger, at hans tidligere kampagnechef er "gået fra forstanden". (Reuters)

Nu kører hver anden solgte bil i Norge på strøm. Det norske salg af hybrid- og elbiler spurter af sted. (E24)

DFDS-boss i hård kamp mod hackere: "Vi ved, at en dag går det galt". Angreb fra ondsindede hackere får DFDS til at skrue voldsomt op for investeringerne i it-sikkerhed. Cyberanslag er den største trussel mod dansk erhvervsliv. (Børsen)

Sikkerhedsbrist kan potentielt belaste næsten alle computere og smartphones. Eksperter indenfor cybersikkerhed har opdaget en række brister, som i værste fald nemt kan give hackere adgang til følsomme informationer fra stort set alle moderne computere og enheder, der har chips fra Intel, AMD og ARM installeret. (Reuters)

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også