Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de 7 vigtigste nyheder fra Finans fredag morgen

En ny bog stiller spørgsmålstegn ved, om Donald Trump overhovedet ønskede at blive amerikansk præsident. Foto: AP Photo/Ross D. Franklin

Er rige kinesere klar til at drikke Tuborg? Har Trump mødt sit Waterloo? Og kan Kåre Schultz gøre danske investorer glade? Her er morgenens nyhedsoverblik.
 

En ud af tre danske virksomheder er klar til at skrue op for investeringerne. En tredjedel af de danske virksomheder forventer at øge investeringerne i 2018 sammenlignet med året før, viser ny undersøgelse fra Dansk Industri.


Rige kinesere skal sikre Carlsberg nyt væksteventyr
. Carlsberg hælder i omegnen af en halv mia. kr. i nyt fremstød, der skal få flere velhavende kinesere til at drikke bryggeriets dyre premiumøl i et stærkt faldende marked. Carlsberg-direktør Jessica Spence vil lære digitalt salg af kineserne.
 

Trump og hans tidligere chefstrateg i åben krig. Donald Trump beskylder Steve Bannon for at være gået fra forstanden. I en ny bog angriber Bannon præsidentens børn for at være dumme og forræderiske. Bogen fastslår, at Trump slet ikke ville være præsident. (JP)


Verdensrekord: Aktiemarkederne buldrer frem
. Det globale aktiemarked har aldrig været i højere kurs, efter at verdens mest ikoniske aktieindeks krydsede milepæl.


Danske aktionærer har smidt hundredevis af millioner efter Kåre Schultz i Israel
. Mange private danskere har købt aktier i det israelske medicinalselskab Teva, siden det fik dansk direktør.


Apple udsender opdatering for at lappe hacker-hul
. En opdatering, der skal sikre computere mod en stor sikkerhedsfejl, sendes nu ud af Apple og vil fungere for iPhone, iPad og Mac. (Washington Post)


Stærkt aktieår for SEB: Rivaler får klø på pensionsafkast
. Med en pensionsopsparing på 1 mio. kr. er det 55.000 kr., der adskiller det højeste afkast fra det laveste i 2017. SEB er øverst på afkasttronen. (Børsen)
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også