Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de 8 vigtigste nyheder fra Finans tirsdag morgen

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Milliarder på lommen og 20 navne på ønskesedlen: Stor oprydning gør Hempel klar til opkøb. En bestikkelsessag til 300 mio. kr. og en organisation med kludder i værdierne og holdånden har sendt Hempel bagud i konsolideringsræset. Men i 2018 vil den 102 år gamle malingkoncern flække sparebøssen. Efter sag om bestikkelse: Hempel har modtaget ca. 50 henvendelser på "sladre"-hotline.


Novos fjendtlige biotek-jagt skal lukke milliardhul - og åbne helt nye muligheder
. Indsigt: Novo Nordisk vil med et succesfuldt opkøb af det belgiske biotekselskab Ablynx give salgskanonen ny ammunition. Men den danske medicinalkæmpe får den kolde skulder, og vejen til en overtagelse synes lang - og dyr.


Novo-opkøbsmål får dansker som bestyrelsesformand
. Bo Jesper Hansen, der blandt andet er næstformand i det danske biotekselskab Orphazyme, er blevet udnævnt til bestyrelsesformand i belgiske Ablynx, som danske Novo Nordisk mandag offentliggjorde et bud på.


Tyskerne og vores nordiske naboer løber fra os
. Dansk økonomi er endelig kommet ind i et opsving, men det er ikke prangende. En række europæiske lande vil overgå os i den kommende tid, viser nye tal fra OECD, ECB og Økonomi- og Indenrigsministeriet. (Berlingske)


Fremtidens bil kommer måske fra Kina - med underholdning til alle
. En ny bilmodel fra Kina fokuserer på, hvad vi skal lave i bilen, når bilen kan køre selv. Tidligere topfolk fra BMW, Tesla og Apple står bag. (Engadget)


Aalborg Lufthavn venter ny vækst efter fladt år
. Nye ruter og flere sæder til udlandet skal sikre fremgang. Trafikken til London kan blive fordoblet.


Investorer: Apple skal bekæmpe børns mobilafhængighed
. To investorer med aktier i Apple for to milliarder dollars mener, at Apple bør hjælpe teknologiafhængige børn. (Reuters)


May forsøger sig med frisk start og nye ministre
. Premierminister Theresa May prøver at hive kvindelige, sorte og asiatiske politikere frem og vil måske sende et hårdere brexit-signal. (JP)
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også