Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de ni vigtigste nyheder fra Finans tirsdag morgen

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Efter 10 års fravær af skatteaftale med Frankrig har 18 topchefer fået nok: »Få det nu til at ske!« 18 store virksomheder raser mod 10 års mangel på en dobbeltbeskatningsaftale mellem Danmark og Frankrig. Det svækker konkurrencen og økonomien, lyder det i et nyt brev til skatteministrene i begge lande.


Novos amerikanske ærkerival kan skabe nyt kaos i USA
. Amerikanske Eli Lilly frygtes at skrue op for rabatkanonen i USA, fordi et stort studie ventes at fejle. Det kan tvinge Novo Nordisk ud i en ny amerikansk priskrig.


Netværkskongen flyver ud af SAS
. Fritz Schur, der har siddet for bordenden i flere store selskaber i erhvervslivet, siger farvel til endnu en af de tunge poster.


Kundernes formand vil undersøge lovbruddet i Nordeas pensionsselskab
. Kunderne er i gang med at købe deres pensionsselskab af Nordea for 7,8 mia. kr. Formand Peter Gæmelke er helt tryg ved købet trods afsløringen af brugen af ulovligheder i pensionsselskabet.


Norge forbyder mink- og rævefarme
. Som det første land i Norden vil Norge forbyde landets mink- og rævefarme inden 2025. (NTB)


Ryanair hyrer forhandlere til fagforeninger
. Det irske luftfartsselskab er på vej til at anerkende fagforeninger og kollektive overenskomster i de 20 lande, hvor det opererer. Det irske luftfartsselskab går endvidere ind i budkampen om konkurrenten Niki i Østrig. (Reuters)


Ny boligtrend: Hver fjerde boligkunde vælger nu 20-årige lån
. Realkreditlån med kortere løbetid er på vej mod et gennembrud.


Kollaps i britisk koncern sender milliardtab til banker
. Banker og underleverandører risikerer milliardtab på mandagens konkurs i den britiske entreprenørkoncern Carillion PLC. (Sky News)


Juice-komet: Vi runder 1 milliard i år
. Den danske juicekæde Joe & The Juice vil i 2018 komme tæt på 300 butikker verden over og runde 1 mia. kr. i omsætning. Dele af væksten er gældsfinansieret, men direktør maner til ro. (Børsen)
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også