Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de ni vigtigste nyheder fra Finans tirsdag morgen

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Kæmperegning for nye datakrav rammer dansk erhvervsliv. EU’s nye persondataforordning har fået hver femte virksomhed til at hyre ekstern rådgivning, som skal sikre, at selskaberne undgår de nye rekordhøje bøder. Det er en god forretning for advokatfirmaerne.


Jakob Riis svinger øksen: Stor udrensning i toppen af Falck
. Redningskoncernen Falck har med den tidligere Novo-kronprins i spidsen gjort hovedrent i topledelsen. Over halvdelen af cheferne er skiftet ud det seneste år. Falck-boss i skarpt opgør med fortiden: Det kan ikke diskuteres, at den tidligere model har haft en bagside.


World Economic Forum: Omskoling skal redde millioner fra at blive teknologiske tabere
. Den fjerde industrielle revolution truer hen ved halvanden million amerikanske lønmodtagere med at blive fortrængt fra arbejdsmarkedet.


Optimismen er rekordhøj hos de globale topchefer
. Ja, faktisk er de danske topchefer nærmest hyperoptimistiske.
 

Medie: Mærsk-familiens pengetank tæt på historisk milliardopkøb. A.P. Møller Holding, selskabet bag den store danske virksomhed, er tæt på at overtage borerigselskabet Maersk Drilling sammen med en endnu ukendt partner, erfarer Berlingske. Handlen kan have en værdi på over 27 mia. kroner, og salget kan dermed blive en af de største danske virksomheds­overtagelser nogensinde. (Berlingske Business)


Trump-regering indfører straftold på solpaneler og vaskemaskiner. Trump-regeringen har godkendt nye straftoldsatser for solpaneler og vaskemaskiner. Det sker som reaktion på to separate handelssager, hvor Trump-regeringen vil forsøge at beskytte den amerikanske industri mod indstrømning af billige varer på området fra det kinesiske marked. (New York Times)


USA's senatorer indgår kompromis for at stoppe delvis statsnedlukning
. Det amerikanske senat har med stemmerne 81-18 godkendt et forslag om et midlertidigt budget, der skal sikre betalingen af de offentlige udgifter frem til 8. februar. Budgetloven skal nu også godkendes i Kongressens andet kammer, Repræsentanternes Hus. (CNN)


Nu satser de kriseramte grækere på cannabis-produktion
. Grækenland satser nu massivt på, at cannabis-produktion kan få de økonomiske tåger til at lette over det kriseramte land.


Netflix fik sidste år 24 millioner nye abonnenter på sin streamingplatform
. Omsætningen steg i 2017 med 36 procent til 11 mia. dollars - 67 mia. kroner. Det skyldes blandt andet 24 millioner nye abonnenter. Det skriver Netflix i sit regnskab for fjerde kvartal. (Reuters)
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også