Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de ni vigtigste nyheder fra Finans onsdag morgen

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Danske iværksættere redder liv med kunstig intelligens – og gør klar til at erobre USA. Ved at bruge kunstig intelligens til at genkende symptomer på hjertestop har firmaet Corti hjulpet Region Hovedstaden med at redde liv. Næste skridt bliver at rulle systemet ud hos 911-centraler i USA. Interview: »Vi er heldigvis alene på markedet«.
 

Bomstærk krone presser eksportvirksomhederne. Siden 2015 er kronen skudt i vejret over for bl.a. dollar, pund og kinesiske yuan. Den virker nu som en klods om benet på mange eksportvirksomheder, der sælger varer uden for eurozonen.
 

Danske Bank åbner mobilbanken for kundernes konti i andre banker. Hver fjerde kunde i Danske Bank bruger også andre banker. Nu får de mulighed for at få et samlet overblik over deres økonomi.
 

Professor: »Europa vil blive begravet i klimaflygtninge«. Kenneth Rogoff har for længst slået sit navn fast som en økonomiprofessor, der forstår at banke budskaberne hjem. Klimaforandringer vil sende millioner på flugt fra Mellemøsten og Afrika med kurs mod Europa, lyder hans seneste advarsel fra årsmødet i Davos.


Senatet bekræfter Jerome Powell som ny centralbankchef
. Jerome Powell er som forventet blevet bekræftet som Janet Yellens efterfølger som USA's centralbankchef. (CNBC)


Trumps reform sætter turbo på væksten
. Præsident Trumps skattereform sætter turbo på væksten i USA - og i verden. Men den skaber også et kæmpe underskud på statsfinanserne.


Eksperter: E-cigaretter kan gøre unge til storrygere
. E-cigaretter kan være vanedannende og kan med tiden få brugerne til at skifte til almindelige cigaretter. Det konkluderer et panel af amerikanske eksperter.


Trumps toldbarrierer giver erhvervslivet sved på panden
. Det er en farlig vej for Danmark, at USA's præsident har lavet toldbarrierer uden om WTO, siger DI.


Detailgigant fyrer tusinder og satser på nethandel. En af verdens største detailkoncerner, franske Carrefour, fyrer flere tusinde medarbejdere og mangedobler investeringerne i nethandel. (Reuters)
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også